DIUMENGE DE SALT A CONNEMARA PONY CLUB

21/03/2017

El passat diumenge 5 de març, va tenir lloc un CST0* a les instal·lacions del Connemara Pony Club a Sant Mori, al bell mig de l’Empordà. El concurs es va poder realitzar sense incidències, en un dia solejat amb més de 120 sortides a pista.

La jornada va començar puntualment a les 9:30 hores amb les proves de 0,20, 0,40 i 0,60, amb gairebé tots els recorreguts sense falta a aquestes tres proves.

La classificació en la prova de 0,80 va ser encapçalada per tres genets que van realitzar els seus recorreguts sense falta. El millor cronòmetre va ser per Judith Artigas muntant a “Daina C Cost”, seguida de Emma Escribano amb “Nit” i Mateu Abad amb “Romaní”.

A la prova de 0,90 repeteix podi el tàndem Emma Escribano amb “Nit”, emportant-se la victòria. La van acompanyar al podi Cristina Tarragó amb “Eclipse” i Beatriz Amo amb “Romaní”.

La victòria a la prova de metre va ser per Alba Caballero amb “Ringo”, seguida de Vanessa Muscolino amb “Idem” i en tercera posició pel genet Yorg Van Den Eyden muntant “Kanjer”.

Dues amazones de l’Hípica Aiguamolls es van endur la primera i segona posició de la prova de 1,10 metres: Vanessa Muscolino amb “Idem” i Beatriz Amo muntant “Casper”. La tercera posició va ser per Oscar Alonso amb “Edna”, de la Hípica Can Comas.

A 1,20 metres, la prova gran del dia, victòria pel genet del Centre de Formació Eqüestre Auriga, Aleix Marquet amb “Polytic” i segona posició per l’amazona de l’Hípica Edna, Mar Oca muntant “Anthares”.

Les jutges del concurs van ser la Sra. Ana Hebrard Buch (Presidenta) i la Sra. Asunción Castañé Ramón (Vocal). El cap de pista va ser el Sr. Xavier Garcès Martí.

El Sr. Carlos Gracia Rodríguez, delegat de la Federació Catalana d’Hípica, va ser l’encarregat del lliurament de trofeus als vencedors de totes les proves.

El Comitè Organitzador vol agrair a genets, amazones, entrenadors, clubs i familiars la seva presència en aquest CST0*.